KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Född på 80-talet.

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-05-01 22:54
Lider nog av liten åldersnoja. Men kan bara le åt Pontiak. ;-)

Avslutar denna veckan så. Godnatt.

  • Comments(1)//blogg.kristinerseus.com/#post229

Sköna söndag.

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-05-01 11:36

Har tittat bland alla mina gamla bilder. Jag kommer särskilt ihåg den här. Efter en halvårs-paus från HDK, utan någon som helst kreativ lust på över ett år så kom det till mig som ett brev på posten, inspirationen.
Huvudet och handen måste ha sparat på krutet och laddat ordentligt för jag kan inte komma på att jag någonsin tecknat något så snabbt som just den här.
Lusten fanns där igen. Tack gode Gud.

Två års paus krävdes för att kunna gå tillbaka till de konstnärliga studierna. Det var det värt.

Sitter nu som tjejen på bilden med en kaffekopp. Återhämtar mig efter en galet rolig lördagkväll som sträckte sig långt in på småtimmarna. Vilken helg! Det får lov att göras om. Nu träffa bäste J för en fika i solen på stan. Kan denna söndag bli skönare än så?

Önskar er alla en härlig söndag också.


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post228

nån har sagt till mig.

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-03-25 10:04

Nån har sagt till mig att all form av kontaktsökande, erkännande och andra känslomässiga utlåtanden efter 22:00 måste vara väl genomtänkta. Oavsett alkoholintag. Tydligen är man allmänt djärvare och kanske mera likgiltig till konsekvenser på kvällen.

Jag höll på att hamna där strax innan midnatt igår. Hade jag inte tänkt en gång till innan jag lade ut ett inlägg här då så hade ni fått en sentimental, nostalgisk och lyrisk version av mig. Vi spar det till en annan gång. Inte det att jag hade ångrat mig idag om jag råkat lägga ut det, det hade jag verkligen kunnat bjuda på. Men. Roligare så här. Och ni blir säkert nyfikna.

Så, varje gång jag får ett sms eller samtal från en oväntad person någon gång efter 22 så tänker jag alltid på detta som 'nån har sagt till mig' och innehållet sväljes med en stor nypa salt.

Tips på låt igen.

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post159

torsdag.

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-03-24 09:21

Lyssna på den här. Gå ut och njut i solen denna fina torsdag.

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post158

farfar

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-02-16 00:11

Bild: räddad från farmors flyttrensning, bild på farfar.


Detta foto låg bland en massa andra fotografier som min farmor rensat ut då hon flyttade från villa till lägenhet. Jag gillar detta kort lite extra utav de som fanns på farfar. Det säger ganska mycket om hur han var. Skämtsam och lustig. Till exempel har han inte mustasch på kortet egentligen, utan det är en dittecknad blyertsmustasch. Kul tycker jag.

Min pappa är lik sin far både på ytan och på insidan.

Imorgon kommer mamma hit och hjälper mig att sy lite kerstinprylar. Idag lämnade jag förresten in lite lappkuddfodral hos d.n.a! Alla unika och endast för 249 kr. st!  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post127

Nu kan du få mig så lätt.

OldiesPosted by Kristin Erséus 2011-02-10 10:43
Bilder: tagna från internetsidan nollnolltalet.se

Sitter på tåget i första klass på väg till stockholm. Tyst avdelning. Serverats stor frukost tack vare pappa som har så många bonuspoäng efter alla turer till och från storstaden. Lyxigt värre att kunna gå och hämta gratis kaffe och te och dessutom se att Håkan Hellström sitter några rader framför mig.

Trots min medverkan som statist för 10 år sedan i en av hans första musikvideor, och att vi är båda konstnärer och kreatörer vågar jag inte störa honom för en konversation eller autograf. Lockande. Men nej.

Kärebarn. 10 år sedan. Minns det som igår.

  • Comments(2)//blogg.kristinerseus.com/#post120

Titta vad jag fann!

OldiesPosted by Kristin Erséus 2010-05-31 18:24

För 2 år sedan tipsade Nina på Aftonbladets Sofis Mode om mig som konstnär på nätet. Fann detta när jag letade bilder till min portfolio.

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post70

änglar

OldiesPosted by Kristin Erséus 2009-11-04 23:40
änglar, det är nåt visst med dem.

  • Comments(1)//blogg.kristinerseus.com/#post33
Next »