KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Insnöad.

HemmaPosted by Kristin Erséus 2011-02-11 11:43
Sitter inomhus på kungsholmen och tittar ut på snön som yr. Det blåser kraftigt och snöar helt galet. Skulle hälsat på mitt gamla arbete på söder men väljer att avstå att bege mig ut dit. Högst blir det en tur till västermalmsgallerian för att köpa en mössa. Tappade min igår på mässan. Typiskt.

I eftermiddag skall pappa och jag på middag, få vara fin med klänning och allt. Jag fick agera stand-in för mamma som blivit krasslig. Det tackar jag inte nej till, det är ju konstmänniskor där. Mycket att prata om.

Däremot måste jag lyssna på min krångliga mage ibland. Då det varit så stressigt det senaste behövde jag denna dagen i vilans tecken.
- En annan dag skall jag berätta om IBS (Irretable Bowl Syndrome). Jättemånga drabbas av denna sjukdom och när den väl brutit ut är man fånge i dess grepp hela livet. Dock inte så svårt att leva med, då man snabbt lär sig dess signaler och att lyssna på kroppens protester när det blir för mycket.
Svårt med mitt yrke. Ja. Men inte omöjligt! Magont har jag ofta men jobbar på ändå, men när tillfälle till ett lugn ges måste jag ta det.

Skriver om festen imorgon när jag sitter på tåget tillbaks till Göteborg.

Bild: IBS-mage på metrobloggen.se

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post122