KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Epoque

NyheterPosted by Kristin Erséus 2011-05-12 15:21

Gick på seminarium om rum som en kompis höll på HDK. Väldigt inspirerande! Nu är hon en s.k. "mästare i design". Häftigt! Fick återse en vän från min examen, som jag var rädd att jag inte skulle se mer på väldigt länge, då han flyttat till Tyskland. Det blev ett kärt återseende som gjorde mig väldigt glad. Dessutom ville han försöka sälja in kerstin:saker där han bor i Tyskland, vilket ju är helt otroligt.

Promenerade sedan upp till föreningsgatan för att hälsa på en bekant i hennes nyöppnade butik och verkstad, Epoque. Hade med mig brickor som hon beställt och över en kopp kaffe spånade vi lite grann. Två kreativa själar med många idéer. Hon och hennes kompanjon är tapetserare och butiken är främst ett ställe där de klär om gamla fina möbler med ett riktigt snyggt ansiktslyft. De vågar ta ut svängarna och möblerna blir både funktionella och som snygga konstverk. Tips till den som gillar unika saker och vågar sticka ut.
Länkar här till Epoque så fort de fått ihop sin hemsida. Tills dess kan ni besöka butiken på föreningsgatan i vasastan (Göteborg). De har brickorna "fågelsång" Och "Ulla & Sten" från kerstin: också.
  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post251