KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Inte en helt vanlig tisdag.

KristinPosted by Kristin Erséus 2011-05-17 20:37

"Vill du lägga till för en massage?" Frågar mannen bakom disken på Claes Ohlsson. "Ursäkta?" (Vad i all sin dar)! Mannen upprepar: "Vill du lägga till för en mustasch?" Jag kikar dit hans hand pekar och ser små mustasch-pin i en liten låda. Självklart! 25 kronor till cancerfonden, lätt värt det. Dessutom fick jag mannen till en hysterisk skrattattack när jag berättat vad jag hört han säga. Det var det värt. Och snygg var den också. Mustaschen alltså.

På Claes Ohlsson fick jag dessutom en ny kärlek med mig hem. En Dymo-maskin. Så nu är allt prismärkt inför marknaden. Både svarta och röda priser. Och nu vill jag märka allt här hemma.

Somnade på soffan. Magproblem och pollenallergi suger ur mig kraft och energi. Men. Efter ett bestämt ryck upp ur sömnen satte jag på Frank och bakade bullar till fikaförsäljningen till marknaden på lördag. Nu doftar det ljuvligt hemma.

Någon sa en gång, om man inte har någon som lever för en, eller själv har någon att leva för, så måste man leva för sig själv. Tänka att varje steg och varje andetag är för sig själv. Det är först då som man kan leva igen. Jag tyckte det var fint och bra. Nu har jag tänkt så hela dagen. Och det gör skillnad inuti.


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post257