KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Bubblande.

KristinPosted by Kristin Erséus 2011-06-11 19:23

Att göra en hemsida tar tid. Det har jag märkt. Att skriva i bloggen är lite enklare. Fick pratat med en brick-kund på Josephssons Glas & Porslin igår. Hon köpte en "fågelsång" och efterlyste en svart bricka till hösten. Håll utkik! svarade jag. Fy, vad bra det är med kunder som berättar vad de efterlyser. Hon hade tydligen spanat in brickan ett tag och när hon väl tänkte köpa den, hittade hon den inte i butiken. Men vi trollade fram den sista (!?) till henne och hon blev hur glad som helst. Jag blev hur glad som helst. Fin kund!
-Ska den vara i present? (butiksbiträdet pekar på brickan "fågelsång").
-Nej, den vill jag ha själv! (kunden med världens största leende).

Det är nu jag börjar känna det där som jag inte vågat känna på så länge. Den där bubblande glädjen och kolsyra-ben. Där man bara vill lägga huvudet i kudden och skrika högt i ren och skär glädje. Då man vill hoppa upp och ner tills man ramlar ihop i en hög på golvet. Men ändå är jag inte riktigt riktigt där ännu. Men jag ler. Jag ler stort. Fett stort tack till alla kerstin:fans!!!

Igår möttes jag av ett brev på mattan när jag kom hem. Ett brev som kräver att jag ännu en gång måste fatta ett beslut. Alla dessa beslut. Hursomhelst var det ett glädjande brev och resultatet kan bli en harmonisk höst.
  • Comments(4)//blogg.kristinerseus.com/#post281