KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Fjäriln vingad.

UtmaningPosted by Kristin Erséus 2011-06-13 17:42

Rätt som det är hinner jag inte med. kerstin: har börjat spurta ifrån mig. Det har varit minst sagt många olika och spännande möten med människor den senaste veckan. Hårdhudad näsa har behövts, men inte så mycket is i magen som förut. Förstår ni då?

Ja, oj. Det går visst bra nu. Någon är chockad. Denna någon är jag. Som ändå aldrig gav upp. Som valde att enbart lyssna på dem som tyckte att det var modigt. Som inte lyssnade på allt prat om att skaffa sig ett "riktigt" jobb. Som någonstans kände i sin lilla krångliga mage att det var värt vartenda slitage.
Slitigt, det har det varit och kommer så att vara ett tag till, även om det nu finns hopp om en fin vändning.

På torsdag åker ett gäng brickor med IEMS grundare ner till Jönköping. Hon tömde hela bricklagret så nu måste jag verkligen lägga ny order på samtliga brickor. Allt på en gång och stressigt var mötet. Och vad jag kan konstatera så här efteråt är att kerstin: är omtyckt. Jag själv är bara en biperson som står bredvid och ser på. Det är i af så det känns just nu. Skratt. Det är nog också så som jag vill att det skall vara. kerstin: har en egen identitet och jag, Kristin, har en annan.

Mitt i allt detta skall jag förmodligen flytta. Flytta till ett mindre hem. Snabba vändor och många beslut. Men någonstans inom mig känns det väldigt bra. Och jag behöver nog en omstart. Just nu.


Hoffmaestro!  • Comments(2)//blogg.kristinerseus.com/#post283