KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

2 ting på skämslistan.

kerstin:Posted by Kristin Erséus 2011-06-22 19:55

Pojkband är sk. "undertreasured" om ni frågar mig. Boyzone tog mig på en nostalgitripp tillbaks i tiden, då jag var sisådär 15 år och naivt förälskad i alla killar som sjöng om kärleken. Sjöng med i text som satt stenhårt kvar i minnet medan jag sydde klart 10 påbörjade kuddar.
No matter what du säger, jag gillar det på något vis ändå. Kanske mest p.g.a. minnena när vi bilade genom europa med familjen. Och ja, skivan hittade jag också i min skivsamling när jag packade häromdagen.
Jag tror att det bor en jag-gillar-det-i-smyg-känsla inom de flesta av oss människor. Och jag undrar varför det är så pinsamt att gilla vissa saker?! Romantik, att leka, sminka sig ordentligt, vårda hud och naglar oavsett du är kille eller tjej.

Så jag får bjuda på två sådana pinsamheter idag då i så fall. För jag har nämligen idag också blivit hudvårdskonsult för Mary Kay. Produkter m.m. anlände med Mary Kay-kollegan Madeleine idag. Ack så pinsamt detta är har jag fått höra. Haha. Dels p.g.a. ryktet kring säljandet att man måste vara påstridig och jobbig men också att produkterna i sig inte skall vara något att hänga i granen, dessutom tar man bara hand om sin hud i smyg, det är inget man skyltar med.
Men det kommer att få bli upp till bevis nu. Tanken var att jag skulle kombinera säljandet i Mary Kay med kerstin:, praktisera rollen som säljare, berika kvinnors (och mäns) liv med väldigt bra produkter. Jag har provat i några månader och är mycket nöjd.

Nu ska jag umgås med syster min. Ha en skön afton.

  • Comments(3)//blogg.kristinerseus.com/#post292