KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Glad regnig midsommar.

HemmaPosted by Kristin Erséus 2011-06-24 12:05

Midsommarafton och regnet öser ner. En ganska bra dag att packa och städa på egentligen. Passar bra för en som flyttar om en vecka. Ikväll blir det en afton i vänners sällskap med god mat.
Igår fick alla Family Living-prenumeranter det nya numret i brevlådan. Idag önskar jag att jag var prenumerant för tydligen är kerstin:brickan "fågelsång" en sommarhit bland inredningsprylarna enligt tidningsredaktionen. (för icke prenumeranter måste man vänta några dagar innan den släpps officiellt). Jag hade ingen aning, men snälla vänner och släkt som redan sett, har meddelat detta.
För att citera fina M "Hur häftigt är inte det då?".

Det är verkligen jättehäftigt men så svårt att förstå. Lite overkligt och bara för att den blivit uppmärksammad där så känns det inte så märkvärdigt ändå. För om jag kan så kan ju alla andra också. Så tänker jag. Även fast jag försöker att tänka annorlunda.

Hursomhelst har allt som skett den senaste tiden gett mig lite sinnesro. Om jag har hjärnsläpp i en timme utan att leverera, får jag inte längre panik över en förlorad dyrbar timme utan nu tänker jag; på den timmen kanske en bricka säljs. Någonstans i sverige.

Nu tar jag ledigt i 3 dagar.
Glad midsommar!  • Comments(3)//blogg.kristinerseus.com/#post293