KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Var du.

TankarPosted by Kristin Erséus 2011-08-15 15:12
Citat hittat på AnnaLeenas blogg. http.annaleenashem.blogspot.com

Det finns så många som lever hela sina liv utan att vara sig själva. De lever och lär enbart så som de tror att andra vill att de ska göra. Tillslut vet ingen, inte heller de själva, vilka de är eller vad de vill med sitt liv. En osäkerhet sprider sig likt en dimma runt personen och dess nära. Nervöst famlande i en frustration och irritation som ingen vet var den kommer ifrån eller hur den uppstår är det enda som finns kvar.

Dessa människor väljer att lämna 'kaoset' och traskar vidare. Bakom dem finns människor de en gång brydde sig om. Människor som lämnas i ovisshet, stor sorg och förtvivlan. Detta blundande vänder vänner till ovänner, kärlek till hat, glädje till sorg. Om de bara visste vad de orsakar genom att inte våga vara de de är.

Så fortsätter resan likt en kedja av brutna relationer, sorg och förtvivlan. Det enda som är kvar är hoppet att det ska bli bättre. Nästa gång. Om man bara gör om, om man bara gör "rätt". Visst blir det så också. Men bara för ett litet tag. Bara en liten stund. Utan ett rakt och ärligt "jag" är ingenting hållbart.

Be yourself, everyone else is already taken.


  • Comments(2)//blogg.kristinerseus.com/#post328