KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

1 dag.

Utställning/mässaPosted by Kristin Erséus 2011-08-30 01:08

Klockan är lite för mycket. Jag fastnade i vikandet av presentationspapper. Imorgon väcker klockan mig tidigt. För att kunna somna tidigt på kvällen sedan. Jag borde tänkt på detta tidigare. Jag vet.

För fyra veckor sedan låg jag på en strand i Halland och hade ångest. Ont i magen och hjärtklappning. Jag saknade helt inspiration och motivation inför Formex. Ingenting var påbörjat och idéerna var slut. Fantasin var borta och inom mig var jag bara tom. När någon frågade mig hur det gick med förberedelserna blev jag gråtfärdig och kort i tonen. Förlåt finaste J. Som snällt undrade men som fick ett korthugget och ilsket svar tillbaks; Inte nu, snälla. Låt oss prata om något annat! Klump i hals och svalj och blanka ögon skvallrade om hur jag mådde inombords och hon förstod.

1 dag kvar och jag är klar. Hur gick det till? Vad hände? 4 mönster. 11 illustrationer. Alltsammans utplacerade på olika produkter. Färdigt. Klart. Ingen ångest. Ingen nervositet. Ingen panik eller stress. Som ett mirakel.

  • Comments(3)//blogg.kristinerseus.com/#post337