KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Hej närvaro.

InspirationPosted by Kristin Erséus 2011-09-06 17:51

-Jag utgick från mig själv och kom aldrig tillbaka. Jesper Walderstens illustration.

Jag kom hem igår till en lägenhet som var städad och fräsch. Precis just så som jag hade lämnat den för en vecka sedan. Jag trodde aldrig jag skulle komma hem i ett stycke. Packningen var så tung att benen knappt bar mig hela trappan upp till mitt hem på tredje våningen. "Måste börja motionera". De orden ekade i mitt huvud som kändes just så tomt som det lät när orden studsade mot huvudbalken. Ändå är kroppen full av en massa inspiration. Som små kryp under huden som gör det omöjligt för mig att bara vara.

Det är ju bra. Saker blir gjorda. Eller? Eller, njae, allt och inget blir gjort på samma gång. För när jag sätter mig med det ena. Så tänker jag på det andra. Och så håller det på. Tills jag får ont i huvudet och inser att jag faktiskt ju är sjuk. Jag har både ont i halsen och feber. Som alltid när det varit mycket och man inte innan har hunnit bli sjuk. Det är bara en förkylning. Frossa kan man bota med tofflor i päls och honungste kan lena en ond hals. Och jag har ju faktiskt klarat mig så bra från förkylningar nästan hela våren och sommaren.

Formex gav mig så mycket om jag tänker efter. Fina nya vänner. Inspiration. En hel hög av skinn på näsan. En del smicker. Vad mer kan man begära?
Förutom att man hoppas på en fortsatt framgång i kerstin: såklart.

Några lärdomar vi tog med oss hem:
1. Lita aldrig på någon.
2. Ta allting med en nypa salt. Även om någon utbrister: "Åh, vad fantastiskt, jätteunderbart fint! Vill sälja allt i min butik!!!"
3. Lämna dig själv hemma och ta bara med dig kroppen.
4. Om du nu råkade göra det ändå. Låt allt rinna av dig när du kommit hem. Det är bra mot både storhetsvansinne och personlighetskränkning.
5. Var din egen bitch. Så blir ingen annan det. Var trevlig mot alla sådana om du måste, även fast du inte vill.
6. Döda aldrig din vision om att din skapar-själsfrände är en väldigt trevlig person som tycker likadant om dig, genom att hälsa på henne. Bättre att bara få drömma om det.
7. Se allt som en härlig upplevelse och erfarenhet. För det är det, alla gånger!
8. Ha en riktigt härlig skrattfest innan läggdags.
9. Ta även dig själv med en nypa salt.
10. Allting leder till något. Så ge aldrig upp!

Med detta inlägg vill jag också säga till dig, men framförallt mig själv: Var närvarande. Alltid. Annars blir allt och inget gjort. Halvdant.

Nu ska jag krya på mig med en film och vara närvarande i både sjukdomstillstånd och filminnehåll. Küss!

Magic Marker
  • Comments(4)//blogg.kristinerseus.com/#post340