KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Plockar guld.

kerstin:Posted by Kristin Erséus 2011-09-21 19:23

Min bror gjorde jobbet utan att veta om det. Medan jag lyssnade intresserat på hans flickvän, knäppte han bilden. Helt ovetande var även jag. Bilden kommer bli min presentationsbild i kerstin:.
Som jag försökt ta denna bild, letat och fixat och grejat och så gör han det. Bara sådär.
Det enda jag blev tvungen att göra var att sudda ut bakgrunden och klippa bort min far som satt bredvid. Voila!
Tack bror.

Igår gjorde jag ett fynd. Gick in på presstop på avenyn och fann så mycket intressanta tidningar att jag missade spårvagnen. Vagnen därefter också. I tidskriften "Driva eget" fanns det med en liten handbok med 400 tips för alla oss som gnetar med våra små företag. Jag slog till. Bra slag visade det sig.

Nästan exakt två veckor efter FORMEX trillar det in lite mail. Jaså, de såg mig ändå, tänkte jag. Nu hoppas jag att resultatet blir att även jag ser "mig" i tidningarna som de pratar om. Ägnade måndagen åt att skicka bilder på mina produkter. Sådant tar mer tid än man tror. De önskade texter "om.." också.. Svårt!

I mitt hem brinner ljusen nu. Teet står färdigt på bänken. Jag har en ensamkväll ikväll. Men frågan är om jag fyller den med mera arbete. Om jag bara skall försöka kurera denna envetna förkylning som jag drabbats av. Lägga mig i soffan under filten och bara känna mig stolt. Och nöjd. Och snuvig...

Förresten. Nu går det inte längre... denna lyssnar jag mycket på nu. Jag VET att det är för tidigt... Men jag tror jag saknar min pianospelande granne. Lite.


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post348