KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Is och pirr i mage.

UtmaningPosted by Kristin Erséus 2011-10-08 00:06
I morse var det lätt att stiga upp. Jag var så förväntansfull. En lokal kommer nog att bli ledig snart och jag får lov att hyra den om jag vill. Idag var dagen som jag äntligen skulle få se den. På riktigt.
Blev lite nostalgisk när jag kom dit. Den finns nämligen i ett hus som jag bott i tidigare. För flera år sedan nu. Kanske kommer jag nu att få återvända dit fast i ett helt annat koncept.

Ni kan tro att tankar snurrar i mitt huvud nu. Planering. Fundering. Tankar och frågor. Klarar jag det? Kommer det att funka? Jag vill. Jag tror att det går. Det skall gå. För jag kan inte säga nej!?

Mannen som nu har lokalen, och jag, satte oss ned och pratade om visioner (förutom allt det praktiska). Jag försökte få bekräftat av honom att mitt arbete väl skulle bli mycket bättre om jag hade denna lokal att sitta i om dagarna? "Absolut" sa han då. Det 'Absolutet' sög jag rakt in i mitt hjärta som tog ett litet glädjeskutt. Alla tankar på att han ju ville bli av med kontraktet och lösa sina egna problem satte jag åt sidan för ett ögonblick. För mitt inre kunde bara höra: Ja Ja Ja!

Is och is igen i magen. Tror bestämt att jag tar en tur utför och hoppas på det bästa. Som jag visst alltid gör.  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post356