KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Roses are red... eller?

NyheterPosted by Kristin Erséus 2011-10-19 22:56

Fick en utmaning i helgen: "Ta fram en illustration, gärna enkel och simpel. Men som man kan förstå och relatera till."

Här är texterna i illustrationerna:

Röd ros: kärlek, älskar innerligt.
Gul ros: ära och fin vänskap.
Vit ros: uppriktighet och ljus, vänskap.
Blå ros: vishet, ärlighet och evig trohet.
Grön ros: hopp och skydd, bringa lycka.
Rosa ros: ömhet, ungdom och kärlek.

Önskar du köpa någon utav dem. Kika här.

Säger det igen. Det är så vansinnigt kul att jobba med sin stora hobby och passion. Att få vara sin egen företagare och chef. Bestämma över vad man vill göra, vad som passar och inte. Men om man inte orkar varken kämpa eller satsa allt: pengar, blod, svett och mycket tårar är det inget att bege sig in i.
Ibland känns det som att man sitter med en pokerhand utan pokerfejs. Som att man med stela ben stapplar ut på skör is. Som att man hela tiden bränner den sista vedkubben i värmepannan.
Men så kommer lönen, då menar jag inte pengar på kontot, utan i form utav små och stora besked som tar tag i hela kroppen och ger det där extra som får hela själen att lyfta ur kroppen och kastas tillbaka i ett enda stort pirr och glädjerus. Att få se det man kämpar med växa och bli större, sprida sig och ge resultat är värt varenda tår.

Så många gånger som jag funderat på att ge upp. Så många gånger jag tänkt att nu orkar jag inte mer. Men varje gång jag tänker så känns det som att en liten del av mig dör en smula. Då känns det som att jag sviker mig själv. Totalt. Så jag gör inte det. Jag fortsätter. Ibland på knän. Men jag gör det. Igen och igen och igen.

Vem ska tro på mig, om inte jag själv gör det?

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post362