KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

På väggarna hos mig.

KonstPosted by Kristin Erséus 2011-10-30 23:02

Jag har äntligen köpt ramar till konsten jag inhandlat det senaste året. Två fotokopior av Slussen i Stockholm. Den ena från år 1905 och den andra från år 1922. Fascinerad av historia och arv gav jag 5 kr. styck på second hand för dem. Jättenöjd över mitt fynd. De hänger nu i varsin ram med passepartout i vardagsrummet.

Förra sommaren inhandlade jag papper och fina tyger i Köpenhamn. På papperna syns bland annat babouschkor i rad. Det ena pappret fick en ram att hänga i och det andra hängde jag upp i en kjolgalje, så länge.

Men det bästa är nog ändå hjärtat och lungorna som numera hänger i varsin ram över sängen. Mattias Sjöberg är designern bakom dem. De är helt enkelt geniala och snygga. De får vara utgångspunkten när jag gör det nya tapetmönstret till min sänggavel.

För nu är all min egen konst nedtagen. I hopp om att få åka till den nya lokalen som jag hoppas att jag kan tacka ja till alldeles snart. Mitt hem skall få bli en plats för återhämtning. En plats för mitt liv. Där jag är Kristin med nära och kära och där kerstin:design inte breder ut sig så mycket. Det är något jag längtar till. Så att jag kan särskilja på arbete och privatliv.
Tänk att få åka tidigt med alla andra på morgonen, till ett jobb. Ett ställe som väntar på mig. Ett ställe som inte bara är mitt. Utan en plats där det finns kollegor. Ett place med både kontor och ateljé där jag är helt och hållet kerstins. Ett ställe som jag kan lämna på eftermiddagen och säga: Vi ses imorgon!

Tänk att just det kan bli verkligt.


  • Comments(1)//blogg.kristinerseus.com/#post366