KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

You get what you need.

TankarPosted by Kristin Erséus 2011-11-10 16:14
Har under ett par veckor hört olika meningar, med samma innebörd. Alla i olika sammanhang som fått mig att reagera, reflektera och känna.
Kanske är det svårt för en som jag med sådana starka visioner och drömmar att förstå, acceptera och ta in budskapet. Men nu tror jag att jag börjat lyssna, förstå och t.o.m. tycka att det är klokt.
Det där med att vilja något så mycket, men att det är något annat man egentligen behöver.

"You can´t always get what you want, but you get what you need".

Det är så mycket man vill ska hända, som man vill ha i livet. Men det är en lång väg att gå. Som man måste ta sig igenom. Motgångar, prövningar, andras viljor m.m. Dessutom är det kanske något annat som behövs för att det skall fungera.

Att vara realist, förstå att det krävs mer än viljestyrka att flytta berg, är något som jag börjat ta in i mig själv och i mitt företagande.

Jag är envis, engagerad i det jag tror på och har alltid tänkt att om jag bara har viljan och alla andra också har det så går det! Bannemig! Och visst, man klarar sig mycket långt på det. Men vad är behovet? Vad är byggstenarna för något hållbart?

Detta är en viktig insikt och del i mitt företagande, nu ska jag inte enbart vara visionär och drömmare. Nu ska jag verka som realist också.
Halleluja!

Inom kort kommer en presentation av staden som aldrig sover. New York!!


  • Comments(1)//blogg.kristinerseus.com/#post371