KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Älskade.

kerstin:Posted by Kristin Erséus 2012-01-10 20:45
Tittar runt i mitt hem och myser lite. Här har det pysslats, donats och bonats.
En ny struktur i mitt hem har tagit form och nu är jag redo för nya tag på det nya året. Belysning, större arbetsytor och ordning är vad det handlar om.

I november fick jag ett mail där de bad om bilder på Brickan "En fågelsång" och mönstret "Älskarinnan" i rosa. Senare fick jag ett mail där de frågade efter texter och sedan ytterligare ett mail där de undrade om jag kunde skicka en bild på mig. Då blev jag nervös. I förra veckan fick jag detta nummer utav Tove-Älskade hem nr. 2/3 2012 i ett stort kuvert med posten.

Känns märkligt overkligt att få vara bland 3 andra stora mönsterformgivare i ett reportage om berättande mönster. Hur tar man in sådant?

Jag har saknat inspiration till att måla tavlor i nästan 1 år. Jag tror att det handlade om ett trasigt hjärta. Det gick bara inte. Trots att de flesta i min omgivning sa uppmanande: -måla av dig allt elände! Så gick det inte för mig.
På nyårsaftonen var jag så oerhört glad och lättad. 2011 skulle ta slut. Lämnas bakom.

Nu med några uppdrag i hand, med bilder för Burdes kalendrar 2013 skickade, och en tavla hos Ekelunds väveri i produktion, kan jag bara plocka fram dukarna och börja måla igen. För nu har jag bestämt mig att 2012 ska bli ett bra år.
Och tänka sig, trots att det var under olycksåret 2011, som kerstin:design började växa så ser framtiden mycket ljus ut.
  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post391