KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Avslut.

UppdragPosted by Kristin Erséus 2012-01-31 09:29

Bilden är från ett utav Urban Outfitters nyhetsbrev, jag tycker mycket om den.

Nu är ett uppdrag avslutat och klart. Ett nytt är påbörjat. För första gången kan man säga att jag verkligen jobbar på jobbet. För det jag gör nu är för någon annan och inte för att sedan försöka sälja in. För den biten, säljbiten, är redan klar. Nu har jag ett ansvar. Jag tror att jag älskar just det. Jag älskar mitt jobb.

Förra veckan lånade jag en plats på ett arkitektkontor i tre dagar. En liten stund satt jag och bara iakttog de andra runtomkring. Det var tyst, bara knapprandet på tangentborden och musklick hördes. Fokus. Och jag tänkte, alla här har en trygg månadsinkomst. De arbetar 8 timmar om dagen (ibland mycket mer än så). Kvällar och helger är fria. De gör det de ska. Sen går de hem.
Sen tänkte jag på mig. Jag har ingen trygghet på det sättet. Jag arbetar övertid i alla mina projekt. Slåss om att hävda min rätt i att få betalt.
Jag vaknade upp ur mina tankar av min egen suck.

Men sen tänkte jag. Jag vill inte göra något annat. Jag vill jobba precis just så här. Och även fast jag tvivlar ibland (ganska så ofta), så är det ändå här jag finner min egen lycka,
När ett projekt är avslutat och ett nytt är påbörjat...


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post396