KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

En tid tillbaka.

kerstin:Posted by Kristin Erséus 2012-03-09 11:47

Året var 2007. Det var året som jag flyttade till Stockholm för att finna mig själv. Det var året som jag startade det enskilda företaget Kristin Erséus Art & Illustration. Det var året som jag tog emot mina första uppdrag som illustratör. Det var året då jag på allvar förstod vad jag skulle bli i framtiden.

Det var då jag upptäckte tjusningen i att strosa i secondhandbutiker för att inspireras. Det var också då som jag tog stegen längs Hornsgatan varje lördag för att titta på konst. Fascinerades av de stora konstnärerna och kreatörerna som jag kunde få en glimt av där. En lördag kom jag rakt in i en vernissage, fick ett glas bubbel och jag fick prata med konstnären. Det kändes så stort.

Att jag nu fyraochetthalvtårsenare skickat ett paket med brickor till butiken Lin & Fin på Hornsgatan känns väldigt overkligt. Att de ringde mig och frågade om de fick ta in mina produkter känns än mer konstigt. Det finns ju bara ett enda svar på den frågan.

Det är så mycket som han hända på några år. Men det är bara man själv som tar sig dit. Jag är stolt och nöjd att jag fortsatt min resa framåt. Det har kostat mycket men det jag fått tillbaks är så mycket mer.

Tack för att Du tror på kerstin:design, tack för att Du fortsätter att följa min resa. Jag hoppas att Du har egna mål i livet som Du går åt och tror på. Fortsätt drömma, för det kan bli verklighet.

  • Comments(2)//blogg.kristinerseus.com/#post413