KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

inspirationer

InspirationPosted by Kristin Erséus 2012-07-29 16:33
Det är inspirationsbilder som ni ser. Jag är lite utav en rosa-älskande-kvinna. Jag gillar romantik med rått inslag. Åh, jag gillar verkligen så mycket olika saker...

Lyssnar till Bossen (Bruce Springsteen). Efter att jag varit på hans konsert. För att jag glömde lyssna in mig innan. På låtarna från den nya plattan.
Jättesvängigt. Jag gillar verkligen den nya skivan.

Tänk att en mans glädje och energi kan räcka till 65'000 människor på en enda gång. 2 kvällar i rad 3,40 timmar i streck.
Om jag som står på planen och tittar/lyssnar blir trött i ben och rygg. Vad blir då han? Som dessutom sjunger nästan konstant. Som springer fram och tillbaks på en scen.
Den gråa skjortan med uppkavlade armar under en svart skinnväst gick från nyanserna ljusgrå till mörkt, mörkt grå-nästan svart. Bitvis till helt och hållet.

Han är snygg, trots att han är mer än dubbelt så gammal så tycker jag det. Men jag vet inte om det är för att han är så duktig. För att han sprudlar av så mycket positiv energi och har sådan karisma. Kanske för att han är manlig och rockig på ett sexigt sätt.
Kanske ändå mest av allt för att jag blir så imponerad av hans framgång och talang i att göra bra musik.

Det är sådana som Bruce som inspirerar mig. Bland många andra saker.  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post446