KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Det är nog många som tror..

Kerstin:DesignPosted by Kristin Erséus 2012-08-05 18:51
... Att jag arbetar hela tiden. Det är nog många som tror att jag inte har tid med något annat än Kerstin:Design.

Men det är inte sant.
Även om det i perioder krävs mer arbete med ett eget företag.

I själva verket är sanningen den, att det är den sidan av mitt liv som jag väljer att visa upp, officiellt.
Alltså, jag marknadsför hellre Kerstin:Design än mig själv som privatperson (twitter, facebook, instagram, blogg). Allt som syns, varje dag, utåt, handlar framförallt om Kerstin och inte om Kristin. Därav ser det ut som att jag arbetar hela tiden. Fast det kanske ibland enbart handlar om att lägga upp en bild, en textrad, eller en tanke i bloggen. Som inte tar en hel arbetsdag i tid att göra.

Så egentligen är jag, större delen av årets alla dagar "bara" Kristin. Som älskar att vara ledig och umgås med människor och som älskar att resa, promenera och pösa i soffan. Som gärna samtalar länge och väl om livet i allmänhet och som kan (åtminstone jobbar med att kunna) lägga arbetet åt sidan när arbetstiden är slut. För lika väl som att det krävs mycket av mig som företagare så innebär det också en enorm frihet.

Att särskilja på detta är superviktigt för mig. Och största skälet till att Kerstin:Design fått sin egen identitet och inte bärs utav mitt eget namn.

En stor bit av mig syns i det jag gör, i det jag designar och skapar. Det kan man inte komma ifrån. Och det kan alla, som vill, Se.
Och vad vore Kerstin:Design utan mina tankar och känslor?
Ingenting.

Däremot är den privata, stora delen av Kristin, just så privat som den bara kan vara. Om jag inte väljer att visa delar av den här. I bloggen.

Följ gärna Kerstin:Design (kerstindesign) på instagram.


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post447