KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Efter Formex.

Utställning/mässaPosted by Kristin Erséus 2012-08-20 23:26
Nu har jag precis landat i min soffa i Göteborg efter en intensiv vecka i Stockholm. Kerstin:Design har ställt ut på höstens Formex (Nordens största mässa för inredning och design).

Det tog en hel dag (närmare 11 timmar) att bygga upp montern med dess innehåll. Bl.a. tapetserade vi väggarna med en tapet av mitt nya mönster "citywalls" med dubbelhäftande tejp.
När jag hade hjälp i montern kunde jag smita iväg till Burde-förlags monter och kika på hur de visade upp releasen för 2013 års-kalendrar med mitt motiv "En fågelsång" på. Det var verkligen jättesnyggt!
De hade tryckt upp en stor canvas med illustrationen och hängt mitt på väggen. Sen låg det olika produkter ur serien som de kallar "Velvet" på bordet framför.
Tyvärr saknar jag en bra bild på brickbordet med brickan som ni ser här ovanför. Detta brickbord fick vara med i Odd birds kafé, vilka för övr. är en väldigt trevlig knippe formgivare!

Nu så här efteråt är känslan fin och bra. Några nya kontaktband har knutits och ordrar har skrivits, vi har fått flera återförsäljare och skaffat nya designkollegor. Tröttheten är ett faktum och sängen kallar. Nu håller vi tummarna för fortsatt framgång i Kerstin:Design.


  • Comments(1)//blogg.kristinerseus.com/#post448