KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

NYhet i butiken.

Kerstin:DesignPosted by Kristin Erséus 2014-03-26 16:46

Om en vecka har jag detta NYA Offset printet hemma på lager, New York No.02 50x70cm. Det innebär att den ligger synlig i webshopen och man kan redan idag beställa ett ex och få det hemskickat om ca 1 vecka.

Pappa tog med min syster och mig på inspirationsresa till New York i november 2011. Det är första och enda gången jag varit i den staden. Vi åkte aldrig tunnelbana och tog inte många taxiturer, utan vart vi än skulle så promenerade vi. Runt halsen hade både min syster och jag våra kameror hängandes, och man skulle kunna säga att vi såg hälften av staden via kameralinsen. Men vilken häftig stad!
Vi var borta 5 nätter och var således där bara i 4 dagar. Men jag hann, som så många andra, förälska mig i den staden. Dessutom fick vi se Central Park i höstskepnad med 20 grader varmt. Det kändes både magiskt och overkligt. Jag vet att jag tänkte: "Vi är verkligen här, just precis nu-och det ÄR sant"

Båda motiven av New York som jag har i mitt sortiment i Kerstin:Design består av privata bilder och är summan av min resa dit.
Mönstret i bakgrunden är ihopsatt av mängder av bilder utav stadsväggar som jag tagit vid mina besök i New York och sedan i Rom.

Här nedan ser ni resultatet av första illustrationen av New York.

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post516