KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Det som andas runtomkring nu.

NyheterPosted by Kristin Erséus 2014-06-16 16:18

Orosmolnet i min skalle, innan det nya tyget jag beställt kom till studion, var stort och svällande. (Så är det alltid när jag beställt nytt material). Det var Bomulls-Satin med Originalet Stickat som skulle bli till lakan för både stora och små. Resultatet var över förväntan och nu har jag provat att sova i lakanen, tvätta dem och sova i dem igen. Färgen är kvar och lakanen blir bara skönare och skönare för varje dag.
Har sålt några stycken och syr nu för fullt ännu fler. Det är fantastiskt roligt när man märker att det funkar! Nytt på illustrationsfronten är bl.a. dessa två (bilder ovan). Dessutom kommer det att komma mycket mer. Snart!


Personligt K:
Har den senaste tiden funderat mycket, funderingar jag skulle placera i kategorin reflektion. Jag vet inte varför det blir sådär ibland. Men det är som att luften runt mig andas känslor jag för längesedan känt och nu är det dags att tänka på det igen. Filosofera, komma på och reflektera varför det blev som det blev. Och vad som ska bli nu. Vad som kommer att komma sedan. Jag njuter lite när det är så, för mina drömmar under nätterna blir som små filmer av berättelser ur ett liv som är mitt men ändå inte är mitt. Jag blir förväntansfull, nostalgisk och lite förälskad. Det är då som kreativiteten flödar extra mycket och jag får fantasier som gynnar min skaparglädje! :)  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post520