KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

julklappar

Nytt!Posted by Kristin Erséus 2010-12-09 01:51

Bilder: mitt eget pyssel, recept, etiketter som ett roligt komplement till mina julklappar.

just nu håller jag på med alla mina julklappar. köper, tillverkar, pysslar ihop och slår in. Imorgon och på fredag är jag ledig ifrån mitt extrajobb (som nu inför julen liknar ett heltidsjobb). Då skall jag måla tavlor, fixa med fakturor samt förbereda lite formex-beställningar.
Det börjar dra ihop sig nu. Bara några veckor kvar tills jag står där i min monter och representerar mig själv och det jag skapar. Väldigt nervöst och pirrigt! Men såklart hur kul som helst!
Nu har mina brickor funnits i butiken där jag arbetar extra i 5 dagar. Redan har 2 brickor sålts till två olika kunder igår och idag. Jag är superglad. Hade aldrig kunnat ana att de skulle sälja så snabbt. Inte i juletid då motiven är så våriga och somriga.

Nu blir det sängen för min del, har arbetat från kl. 9 i morse till nu. Dagen började med 35 paket att slå in, en företagsbeställning. En av våra leverantörer i butiken hjälpte mig och vi utbytte tankar och erfarenheter om hur vi upplever det att vara extramammor till våra partners barn. Tänk att det kan vara så skönt att få prata med någon som vet hur det är att komma in i en familj.

Godnatt

  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post73