KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

sjuk

UtmaningPosted by Kristin Erséus 2010-12-16 10:02
Nu har jag varit sjuk sedan i måndags då jag vaknade med ont i halsen och seg i kroppen. Nätterna sedan dess har varit jättejobbiga, det är så konstigt att man sover dåligt när kroppen borde vara helt utmattad och längtande efter vila och sömn. I alla fall är det så för mig, att jag sover allra bäst när jag är frisk.

Hursomhelst har jag inte kunnat arbeta på Josephssons dessa dagar och de första sjukdomsdagarna bestod av ont-i-kroppen och gnäll-jobbigt-allting, så då var det bara soffa och säng som gällde. Men igår kunde jag sätta mig vid datorn och photoshop och trixa med lite nya mönster inför Formex.
Motivationen är nu högt pådrivande i skapandet, vilket är HÄRLIGT! Kanske inte så konstigt eftersom att jag har ett väldigt roligt mål. Igår damp Formex-katalogen ner på dörrmattan och när jag läste mitt namn på två ställen pirrade det till lite extra i mig och jag blev nästan tvungen att nypa mig i armen, "Är detta verkligen sant?"

Jag har svårt att inte ha höga förväntningar på denna mässa, men jag borde nog dämpa mig en aning... Samtidigt som jag måste vara väl förberedd på frågor och annat som kan komma då jag står där face-to-face med branschfolket.

Igår färdigställde jag i alla fall två mönsterrapporter som legat vilande ett tag.
Först en handritad randig mönsterrapport och sen en där jag sammanfogat ett flertal mönsterrapporter och färgrutor likt lapp-tekniken fast i datorn istället för symaskinen.

Jag tecknade också en ängel inspirerad av bokmärkesänglar och gjorde några julkort som jag tänkte dela ut på den årliga julklappslekskvällen med tjejgänget. Alla skall få ett personligt arrangerat julkort med änglar på. Symboliskt och kul.
  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post76