KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

en överlevare

InspirationPosted by Kristin Erséus 2010-12-17 22:05

Bilder: Mina egna foton, från mitt hem.

Fortfarande sjuk, men på benen. Hemma ifrån arbetet. Nu är jag trött på mina egna väggar, jag behöver träffa folk. Jag behöver gå utanför mitt hem.

Det bästa är att jag kan pyssla lite smått här hemma, utan för mycket ansträngningar förstås. Klippte tex ner mina pelargoner, en enda liten stackars blomma fanns på den ena. Den satte jag i vas. Vilken överlevare!

För att ge min kreativitet näring måste jag ha det fint omkring mig. Oreda stör och tycker jag inte att min omgivning där jag sitter är vacker att titta på då dör min kreativitet. Dessutom behöver jag förnyelse. Alla som känner mig kan intyga att ingenting är sig likt varje gång de placerar fötterna på min dörrmatta. Det de ser har bytt plats hit och dit och nya dekorationer har kommit till. Jag tror att det är med förnyelsen i mitt hem bland annat som ger mig inspiration.

Sedan jag fick ateljé i lägenheten och införskaffade mig en kaffemaskin så har jag också alltid en cappuccino bredvid mig på ritbordet. Ett måste numera. Låt kreativiteten flöda!


  • Comments(0)//blogg.kristinerseus.com/#post77