KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Mer att leva för.

KristinPosted by Kristin Erséus 2011-05-14 14:45

Satte en deg igårkväll och tänkte på morgonen efter. Nybakat bröd till frukost. Mer att vakna till. Mer att leva för. Det gäller att hitta de små sakerna som känns lite mer speciella i livet. Det är man ju värd.

Tänkte på en grej. Jag skulle kunna arbeta varje vaken minut med kerstin: satsa allt och lite till. Mitt företag är jätteviktigt för mig. Att det skall gå bra osv. men det som är viktigt för mig är också något annat. Jag vill inte vakna upp en dag i framtiden och inse att det enda jag har är kerstin: och en karriär som designer. Jag vill vara något mer.

Såg en film med George Clooney "Up in the air" medan jag bakade i natt och i morse. Den handlade om en man som i hela sitt arbetsliv reste runt med hela sitt bagage i en liten behändig resväska. Ett rotlöst, fritt liv utan förbindelser. Han trivdes med det, men när han nått sitt mål (att få ett platina-kort hos flygbolagen). Så var det plötsligt helt betydelselöst för honom. Han kände ingenting. Ändå hade han uppfyllt sin dröm. Trodde han...

Jag är nog/kanske ingen karriärskvinna i den bemärkelsen att jag ägnar allt åt mitt arbete. Jag vill såklart lyckas och ha ett arbete 9-17, fem dagar i veckan. Men, that´s it! Resten vill jag ägna åt familj och vänner. Gör jag inte det så spelar inga framgångar i världen någon roll.

Det handlar inte om motivation eller prestation för min kvot av det är 100%. Liksom allt annat viktigt också är 100%. I mitt fall handlar det om min tid och vad jag väljer att göra med den. Mitt liv.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.