KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Måndagens tack.

UppdragPosted by Kristin Erséus 2011-05-30 13:35
Hej Gunilla,

Vad roligt att du läser min blogg. Tack för all reklam du sprider för mig! Tack för din kommentar till föregående blogginlägg. Här är mitt svar.

Det gläder mig att du finner intresse i att följa kerstin: dagligen. Och ja, du har helt rätt i att jag måste börja tro att det går bra för kerstin:! För det gör det.
Men jag är nog fortfarande så chockad att jag har svårt att ta in det. Att jag tror på det jag gör är ändå ett faktum. Annars hade jag sökt ett annat jobb för längesedan. Jag har trott på kerstin: ända sedan jag bestämde mig för att ha eget företag.
Däremot blir jag förvånad när jag gång på gång får höra hur modig jag är och att jag är en förebild för andra som går i "starta eget"-tankar.
(Det är kanske där min dåliga självkänsla tar vid). För jag förstår inte varför man inte ska våga satsa.
Det förstås, om man vill att det ska gå bra med en gång eller om man är rädd för att få negativ respons och kritik eller inte klarar av att leva med begränsad ekonomi ett tag, så är det ingen hit med eget. För det har inte varit lätt alltid. kerstin:s (och därmed också min) höst var inte rolig, vilket tärde på både mig, min omgivning och på mina allra närmaste..

Men. Utan tron och hoppet kan man lägga ner. Jag har alltid trott och jag är envis.

Som jag tidigare nämnt, har jag alltid is i magen. Tar aldrig ut något i förskott. Men låter mig också fira alla framgångar när de kommer. För man måste tro att de kommer. Men jag behöver stå stadigt med båda mina fötter på jordskorpan, fallen blir inte lika höga då och förhoppningsvis behålls en ödmjukhet. Det gör att det också blir lättare för mig att se alla runtomkring mig. Människor som är viktiga för mig.


Att ni är några som följer min blogg dagligen är ett tecken på att det finns fler som tror på kerstin: Ni hjälper mig att tro. Så det handlar ju inte enbart om den egna tron. För varje ny person som kikar här får jag ny kraft att fortsätta. För varje bricka som säljs eller för varje uppdrag jag får växer mitt hopp ytterligare. Ni hjälper mig. Tack!

Varma hälsningar Kristin

Ps. Har fått höra att bloggen syns i mobilversion dvs. väldigt små bilder och utdragen text för somliga på deras datorer. Nu vet jag att det blir bättre i firefox eller explorer. Där skall ni kunna se bilderna i ursprungligt format. Ds.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.