KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Ett år sedan.

TankarPosted by Kristin Erséus 2011-06-20 01:57

För ett år sedan var jag med tjejerna på Mallorca. Vi firade midsommar där. Besökte en jättehäftig drinkbar med klassisk musik, frukt överallt i överflöd, bara en massa levande ljus, fontäner m.m. Vi, jag, fotade massor därinne på alla vackra saker och miljöer. Utanför sedan upptäckte vi att man inte fick fotografera alls innanför porten. Ajdå! (bilden ovan är därifrån).

Packar inför flytt. Rensar och slänger. Organiserar och strukturerar. Höll i min allra första cd-skiva och log i ren nostalgi innan jag satte ned den i kartongen som skall upp på vinden. Sedan. På det nya stället.
Det var Mariah Carey och det var nog min 10-årsdag, när jag fick den. "Without you" var orsaken till att cd:n stod på önskelistan. Jag vet inte hur många gånger jag mimade, övade och dansade till den låten när ingen annan var hemma. Tillslut när jag verkligen trodde att jag såg ut precis som Mariah, visade jag upp resultatet för familjen och kompisarna. Helt övertygad om att alla var oerhört impade över den slående likheten med riktiga tårar och ett värkande bröst av förlorad kärlek. Förundrad över min inlevelseförmåga i minnet som barn och undrar lite om den finns kvar i mig någonstans. Jag vill tro det. Fastän något mognare får vi hoppas.

Kvällen är min tid på dygnet. Vid skymningen tänder jag levande ljus, sommar som vinter i sällskap eller ensam. Undrar hur det kommer att kännas i mitt nya hem. Om två veckor får jag veta.

På ett år kan så mycket hända. När bilden togs för ett år sedan kunde jag inte föreställa mig hur det är nu. Hur det skulle bli. Ibland är det tur att vi inte vet hur framtiden ser ut. Undrar vad som kommer att hända fram tills denna dagen i juni om ett år.
Godnatt.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Erséus 2011-06-23 11:41

Ja, så kanske stället heter?! Det var så dolt och hemligt alltsammans och kändes som att man kommit in i en annan värld där innanför. Mysigt var det!

Posted by Fru S 2011-06-22 23:01

Abaco, det var baren ni var på gissar jag. Den är cool den.