KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Konsten.

UtmaningPosted by Kristin Erséus 2011-07-20 11:00

Konsten är att, oavsett vad som händer i livet, tänka positivt. Ibland är det lättare men oftast är det mycket svårt. Som Underbara Clara berättar; Varför ska hon skriva om allt som hon INTE hinner med när hon kan skriva om allt som hon faktiskt hinner med?!

Jag är ledig från arbete#2 och ingen önskar att jag har semester denna sommar så jag passar på att jobba med både kerstin: och designkollegorna.

Det som jag känner mig väldigt tacksam över är att det lossnar mer och mer för var dag i mitt lilla företag. Otroligt. För det går faktiskt väldigt bra nu. Ibland måste jag säga det högt för att förstå att det är sant.

Det händer något med mig när jag har kunder till mina egna saker på josephssons. Det hettar i kinderna, jag blir klumpig och nervös och jag pratar en massa strunt. Kanske är det en rädsla att bli ertappad med något dåligt, bli avslöjad på något vis. Med sakerna framför mig blir jag blottad och naken och djupt sårbar. Både förtjusning och skräck på samma gång. Konstigt, för vad skulle jag dölja egentligen?

Sophie Zelmani-Going home
(varning, den har en tendens att fasta på hjärnan)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.