KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Hemma hos mig.

HemmaPosted by Kristin Erséus 2011-08-13 23:20
Harmoni, färg. Vitt som bas. Lampor. Levande ljus. Värme. Lagom. Så lagom på alla sätt. Utan att veta någonting om imorgon så har jag bestämt mig för att här trivs jag riktigt bra. Tänker på det nya mönstret och jag blir lycklig. För jag tror att det kommer bli så himla snyggt. Inte färdigt. Inte ens påbörjat på pappret. I huvudet däremot är det fulländat och klart. Jag ser det jättetydligt nu.

Analysera mera och lite till. Det är sådan som jag är. Men jag har blivit bättre på att stänga av. Fast lyckan slår mig som en klubba ibland. Igår fick jag ett oväntat ja!

Nu ser jag montern klar och tydlig framför mig. Där kommer det att dofta gott av nybryggt kaffe. Där kommer vi, koffeinfyllda nervkittlande typer, fnissa och le. Nu är det snart. Pirret har anlänt till maggropen och mitt hjärta har börjat slå lite snabbare.

Jag spenderar helgen i godan ro. Ignorerar allt som sker på andra sidan stan. Låter helgen passera förbi. Som sällskap har jag mina böcker, mig själv och tystnaden. Jag kallar den för lugnet före stormen.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Erséus 2011-08-16 23:49

Ni är så välkomna!! Efter Formex styr vi upp en god fika. :-) Kram!

Posted by Moa 2011-08-15 22:18

så fint du fått det hemma, vi kommer gärna och hälsar på snart, jag och mina flickor.. Kram!