KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Fredag.

kerstin:Posted by Kristin Erséus 2011-09-09 14:25

Gick upp tidigt för att kolla om fraktsedlarna hade kommit på mailen. Men nej. Fick ringa igen och be om nya. Redan försenade sändningar och stressen vällde upp inom mig. Gillar inte att vara sen med saker. Särskilt inte med varor som skall till butiker. Tre nya återförsäljare i Varberg, Funäsdalen och Stockholm.

En kopp kaffe. Packa färdigt. Tejpa fast fraktsedlar. Se morgonen gry genom lätta moln från köksfönstret. Tända ljus och kika på dox-dokumentären "catfish". Mycket snyggt gjord bestående av en historia som var allt: Skrämmande, fascinerande, spännande... ja. Allt. Se den.

Det är fredag och min mamma fyller år. Det är fredag och jag har ingen kurs. Det är fredag och solen skiner. Nästan. Det är fredag och jag har skickat tre ordrar med kerstin:brickor. Återigen måste jag säga det igen. Lite högre för att verkligen förstå allt. Tre nya återförsäljare! Som att ge sig själv ett glädjerus.

"Don´t chase me if you´re not ready to catch me"
-ett citat som jag hörde igår. Och jag glömde det inte. Väldigt bra sagt.
  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Erséus 2011-09-11 00:36

Tack Gunilla och Ida. Känns alltid härligt att få skicka varor till butiker som valt att satsa på lite kerstin:! Vi hade en mysig kväll med mamma Ann-Sofie på Manfreds för att fira hennes födelsedag. :)
Kramar!

Posted by Ida 2011-09-09 23:01

Åh va roligt systra mi! Grattis! Hoppas ni haft en mysig kväll på manfreds! Kram!

Posted by Gunilla moberg 2011-09-09 19:42

Vad kul med nya återförsäljare, grattis, och hälsa Ann-Sofie grattis från mig. Kram