KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Att umgås ensam.

KonstPosted by Kristin Erséus 2011-09-11 00:33

Bestämde redan på arbete#2 att jag skulle hem och måla. Ta tag i beställningar jag fått och beta av gammalt påbörjat. Ambitionsnivån sattes hög med hjälp av facebook. Skriver jag det där så kanske jag klarar det. Kanske blir det verkligen av. Responsen var stor och jag triggades att sätta fart. Hav, barn och bröllopsbild.
Det gick mycket trögare än jag trott. Det var så längesedan jag målade. Nästan så att det känns som att jag tappat penseln. Flytet fanns liksom inte där. I handen. Så blev det ju mörkt och Notting Hill började på tv:n. Jag tog en paus. Men kunde ändå inte låta bli att måla lite på barnen. Pojken som hänger i repet till exempel.
Notting Hill är en ganska mysig film. Som egentligen inte är så bra. Men jag tycker att karaktären "Spike" gör det värt att kika på den ändå ibland. Hans lilla nackrufs och säckiga långkallingar är bara pricken över i.
Sen var Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst" det som lockade mig att sitta kvar i tv:soffan. Klokt, roligt och sant. Det var här jag kom på att jag kunde unna mig själv lite ansiktspeeling och fotbad. Och så blev det med den måla-tavlor-kvällen som ändå blev precis vad jag behövde. En kväll för mig själv.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.