KRISTIN om livet och att driva eget.

KRISTIN om livet och att driva eget.

Livet är så skört. FUCK CANCER

KristinPosted by Kristin Erséus 2013-09-18 22:54

Åh, vilka tuffa tider det är nu. Allt ska man ju igenom. Det är väl det som är livet. Livet. Att bli vuxen. Det är att bli varse allt ont. Mitt ibland det goda. Åh. Jag är ju inte den som gärna ger upp. Jag måste alltid se meningen. Alltid se in i ljuset. Men var är det någonstans? Sjukdom, lidande. Stöld och skottlossning?!

Kanske har jag varit skonad tidigare.

Min energi försvann ihop med mitt mönster. Nu kämpar jag. En kamp om att få tillbaka energin. En kamp om att få tillbaka tilliten. En kamp om min egen rätt. Sverige-vart är vårt land på väg? Det finns alldeles för lite empati i vår värld.

Vad hände med min tro på företaget?! Jo. Den är kvar. Ändå. Men när hela systemet jobbar emot alla oss som är små. Vart ska man ta vägen då?
Det spelar ingen roll om man är duktig. Det spelar ingen roll om man har talang. För om man inte äger något stort, något etablerat.. Ja då har man inte en chans. Inte ens en enda. Och det är väl därför vi kopieras av de stora.

Jag säger det igen: "Det är bara genier som kopieras" -Coco Chanel. Det är det enda som håller mig på benen. Just nu.

Någon upprättelse har jag inte fått. Ännu.  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Erséus 2013-10-05 01:39

Alla är unika. Så det var korrekt uppmärksammat Martin.

Men frågan i detta fall handlar inte om huruvida mönstret är unikt eller inte. Utan om det förekommit ett plagiat? Gränsen är hårfin mellan det och att inspireras av. Jag har sett liknande mönster både innan och efter, men det här är första gången det skett förväxlingar mellan mina och någon annans produkter.

Jag hade förmodligen inte ens tagit upp detta om inte mina designs visats upp för företaget 1,5 år innan deras lansering gjordes. Men en reaktion hade det absolut blivit oavsett.

Malin, vad tråkigt att du varit med om liknande. Jag förstår din känsla av att inte orka. Det är trots allt just ork som krävs för att driva en sådan process. Eftersom att det var medierna som uppsökte mig efter att ha fått in anonyma tips så var det bara att ge sig in i det en gång till. Hoppas att du har fått tillbaka orken och fortsätter med det du gör! Kram tillbaka.

Tack, jag har tagit del av kommentarerna på trendenser.

Posted by Malin Jönsson 2013-10-04 08:03

Jag känner med dig, har själv varit i samma situation men skulle aldrig orka ta kampen. Ett vant öga ser att det är ditt mönster!!!!! Hoppas verkligen du får upprättelse. Skickar många styrkekramar till dig!!! Ha det bra Malin

Posted by Trendenser läsare 2013-10-04 02:24

En nyttig diskussion att ta del av
http://trendenser.se/2013/october/lika-som-bar-handritade-grafiska-monster.html#comment

Posted by Trendenser läsare 2013-10-04 02:24

En nyttig diskussion att ta del av
http://trendenser.se/2013/october/lika-som-bar-handritade-grafiska-monster.html#comment

Posted by Trendenser läsare 2013-10-04 02:23

En nyttig diskussion att ta del av
http://trendenser.se/2013/october/lika-som-bar-handritade-grafiska-monster.html#comment

Posted by Martin 2013-10-03 02:03

Som om att du inte gjort ditt svart-vita mönster utifrån en kaffekopp med liknande mönster. Det är mycket troligt att hemtex sett ditt mönster och gjort en snarlik version. Men kom igen, du är nog inte så unik som du vill tro att du är. Direkt löjligt.